Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 Sofitel Athens Airport

Οι προηγούμενες διοργανώσεις

TV & Video Conference '15 | Audience. Content. Advertising. Everywhere.

TV & Video Conference: Συνέργειες, μετρήσεις, premium content και data analysis
H αναγκαιότητα ουσιαστικής αναζήτησης του τρόπου που αλληλεπιδρούν τα offline και online media σήμερα, η επένδυση σε τεχνολογίες που βοηθούν τα online media στη δημιουργία ποιοτικού και αξιόπιστου διαφημιστικού περιβάλλοντος, η αξιοποίηση των μετρήσεων, η επένδυση σε σωστά κατηρτισμένα στελέχη, η έμφαση στο premium content, αλλά και η μεγάλη πρόκληση της ουσιαστικής και παραγωγικής αξιοποίησης των data ήταν ορισμένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έθιξε η φετινή διοργάνωση του TV & Video Conference, που διοργάνωσε το Marketing Week την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plazza, με τίτλο «Audience. Content. Advertising. Everywhere».

Διαβάστε το άρθρο στο MarketingWeek

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις


TV & Video Conference '13 | Re: advertising Recession, Revenues, Rebirth

Τη σχεδόν βίαιη σύγκλιση των ψηφιακών μέσων με τα παραδοσιακά, αλλά και το «μετέωρο βήμα» media specialist agencies, διαφημιζόμενων, διαφημιστικών εταιρειών και φυσικά, μέσων, στην προσπάθεια αναζήτησης ενός αποδοτικού μοντέλου επένδυσης στα digital media ανέδειξε το TV & Video Conference του Marketing Week, που διεξήχθη στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Re: advertising. Recession, Revenues, Rebirth».

Διαβάστε το άρθρο στο MarketingWeek

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις


2nd TV Conference | New Model Television: Content, Revenue, Delivery

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσία σημαντικών στελεχών της εγχώριας τηλεοπτικής σκηνής, πραγματοποιήθηκε το 2nd TV Conference. Ένα συνέδριο, το οποίο απέδειξε ότι η TV δικαιούται να αισιοδοξεί για την επόμενη μέρα.

Είπε κάποτε ο Orson Welles: «Τη μισώ την Τηλεόραση. Τη μισώ όσο και τα φιστίκια. Δεν μπορώ, όμως, να σταματήσω να τα τρώω». Ατάκα η οποία φαντάζει επίκαιρη όσο ποτέ. Τι και αν γκρινιάζουν κάποιοι για το επίπεδο της εγχώριας TV; Η Τηλεόραση εξακολουθεί να είναι μία αγαπημένη συνήθεια. Και, όπως επιβεβαιώθηκε στο 2nd TV Conference, τα Νέα Μέσα δεν είναι τόσο απειλή όσο ευκαιρία. Για να καταφέρουν οι σταθμοί να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση τους με τους τηλεθεατές.

Διαβάστε το άρθρο στο MarketingWeek

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις


1st TV Conference | Switching Channels

Ενδιαφέροντα συμπεράσματα προέκυψαν από το συνέδριο TV Conference τόσο από πλευράς Διαφήμισης, όσο και πλευράς τηλεοπτικών καναλιών. Με επίκεντρο τις νέες τεχνολογίες, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα νέα Μέσα και την τύχη της Τηλεόρασης, με βάση τα νέα αυτά δεδομένα.

Το συνέδριο με τίτλο «Switching Channels», ξεκίνησε με χαιρετισμό του Κωνσταντίνου Καμάρα, Αντιπροέδρου της 24 Media και Conference Chair του συνεδρίου, ο οποίος «αναρωτήθηκε» γιατί να πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο με θέμα την Τηλεόραση, σε αυτό το δυσμενές οικονομικό κλίμα, για να απαντήσει ο ίδιος πως η Tηλεόραση γίνεται το επίκεντρο της προσοχής, λόγω της συνεχόμενης δημοτικότητάς της. Επιπλέον, μίλησε για τα Νέα Μέσα και την «επιβαλλόμενη» ένταξή τους στο Marketing mix και έκλεισε τον χαιρετισμό του με την «ευχή» το «ραντεβού» να γίνει ετήσιο.

Διαβάστε το άρθρο στο MarketingWeek

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις

  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • RESEARCH PARTNER
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ