Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 Sofitel Athens Airport

Michael Jaschke

CEO, glomex GmbH

Michael Jaschke
Michael Jaschke

Ο Michael Jaschke είναι ο CEO και ιδρυτής της glomex GmbH, ενός βραβευμένου marketplace με premium video περιεχόμενο το οποίο ανήκει στην ProSiebenSat1 και απευθύνεται σε εκδότες και κατόχους περιεχομένου. Πρόκειται για έμπειρο entrepreneur με εξειδίκευση στους κλάδους των Telcos & Media , ο οποίος έχει δημιουργήσει 6 επιτυχημένες start-ups στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α, ενώ στο παρελθόν άσκησε καθήκοντα Senior Vice President στη Siemens και, πιο πρόσφατα, Managing Director στην ProSiebenSat1.

Σύνοψη Παρουσίασης
"The war for eye balls - how to win in the digital video revolution"

Το video είναι η κινητήρια δύναμη της διαφημιστικής βιομηχανίας. Και όμως, οι μόνοι που απορροφούν σημαντικά έσοδα χάρη στο video είναι επί της ουσίας είναι το Facebook και το YouTube. Σύμφωνα με τον IAB, οι 2 πλατφόρμες είναι υπεύθυνες για το 99% της αύξησης διαφημιστικών εσόδων, στις Η.Π.Α. Και οι δύο πλατφόρμες γνωρίζουν πολύ καλά την κυριαρχία τους και νιώθουν ασφαλείς. Η πραγματική δύναμη, ωστόσο, βρίσκεται στους παραγωγούς και στους πάροχους περιεχομένου. Αρκεί να αντιληφθούν ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι, πέρα από το γνωστό δίπολο, για να προωθήσουν αποτελεσματικά το περιεχόμενό τους.

Keynote Speakers

Guy Hughes-Wilson Ως Αντιπρόεδρος του BBC Advertising με ευθύνη τη Δυτική Ευρώπη, ο Guy Hughes-Wilson διευθύνει την εμπορική πολιτική του ραδιοτηλεοπτικού κολοσσού, τόσο στην Τηλεόραση όσο και στα ψηφιακά κανάλια.
Michael Jaschke Ο Michael Jaschke είναι ο CEO και ιδρυτής της glomex GmbH, ενός βραβευμένου marketplace με premium video περιεχόμενο το οποίο ανήκει στην ProSiebenSat1.
Jorge Papanicolau O Jorge Papanicolau έχει την ευθύνη του συνόλου των λύσεων που παρέχει η Nielsen στη μέτρηση τηλεοπτικών και online κοινών, σε διεθνές επίπεδο και σε ό,τι αφορά την προϊοντική στρατηγική για τις υπηρεσίες TV και Video της εταιρείας.
Laura Kell Αναγνωρισμένη ειδήμων του data-driven marketing, η Laura Kell ασκεί καθήκοντα Executive Director & Head of Marketing Sciences στην OMD για τι περιοχές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.
Gerson Barnett Με εικοσαετή εμπειρία σε digital media & marketing, ο Gerson είναι Εμπορικός Διευθυντής του αμερικανικού κολοσσού CBS για την Ευρώπη, τη Μ.Ανατολή και την Αφρική, με ευθύνη την ανάπτυξη λύσεων που επικεντρώνονται στους άξονες Video, Mobile και Programmatic.
Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam Ziganshin συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Bertrand Gie O Bertrand Gié ηγείται των ψηφιακών δραστηριοτήτων του Ομίλου Figaro, εκ των κορυφαίων media groups στη Γαλλία, με υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα που περιλαμβάνει ειδησεογραφία, μικρές αγγελίες και ηλεκτρονικό εμπόριο.
Haymi Behar O Haymi Behar είναι επικεφαλής της ψηφιακής στρατηγικής του Ομίλου Dogan TV, του σημαντικότερου τηλεοπτικού παρόχου της Τουρκίας, και χειρίζεται τόσο τα ζητήματα περιεχομένου όσο και αυτά της εμπορικής εκμετάλλευσης και ανάπτυξης.
  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • RESEARCH PARTNER
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ